KULTURË

Featured posts
0 499

Aktivitete çdo natë– Muzikë / Performanca Artistike Filigran , Art me Pika , Qëndisje , Punime Druri. https://www.facebook.com/TVBESA/videos/852044405574209
0 389

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/2446883172282873
0 433

Djemtë e grupit muzikor "04band" nuk i ndal as pandemia, të përkushtuar ndaj artit, e në veçanti të muzikës, tani më janë...
0 421

Solistja Profesoresha Rejhan Kodrazi, në Violin Profesor Rahmi Ymeri dhe Piano Eda Vllaço Shkolla e Muzikës Prizren
0 532

https://www.facebook.com/watch/?v=3834813296551738
0 368

https://www.facebook.com/watch/?v=535035900694935