Lajme

KRU “Hidroregjioni Jugor” sha, me qëllim të furnizimit me ujë edhe në këto ditë të nxehta të verës, në takimin e...

Drejtoria e Policisë Rajonale në Prizren ka bërë të ditur se më 31 korrik të këtij viti, rreth orës 16:55, policia e...

Një person dje ka vdekur në fshatin Novosellë të Malishevës, pasi kishte shkuar tek stalla e cila ishte përfshirë nga zjarri.Vdekja dyshohet...
0 15

Në orët e pasdites, sërish janë shfaqur dy vatra të reja të zjarrit në fshatin Bukosh të Komunës së Suharekës.Përveç Bukoshit, zjarret...
0 23

Drejtoria për Administrimin e Parkut Kombëtar “Sharri” informon se me dt. 01.08.2021 është paraqitur zjarri në zonën strikte të natyrës “Oshlaku”, i...
0 12

Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka pritur sot një mysafir të veçantë në zyrën e tij.Jashari ka njoftuar se atë...
0 37

Tre persona kanë pësuar lëndime trupore pas rrëzimit të një lisi në Prizren.Sipas policisë, tre viktimat janë dy meshkuj dhe një femër,...