KOSOVË

0 15

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani sot mori pjesë në samitin vjetor të Procesit të Bashkëpunimit në Evropën Juglindore (SEECP).Ajo është...

17 Qershor 2021: Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon:ℹ Në 24 orët...

Drejtoria rajonale e policise ne Prizren eshte duke pergaditur zyrtare te rinje te njesise se biciklistave. Kjo njesi hyn ne kuadrin e...

Kuvendi i Kosovës e ka miratuar në parim projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Automjete.70 deputetë kanë votuar për, asnjë...
0 18

Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit në Policinë e Kosovës, në bashkëpunim me prokurorinë, pas zbatimit të masës së fshehtë...