KOSOVË

0 59

Xhamia e Bajraklisë (Gazi Mehmet...
0 49

Dje dy persona janë rrahur me njëri tjetrin gjersa ishin duke pritur në radhë për pagesë në një market, shkruan IndeksOnline.
0 63

Dy biçiklistë, njëri 13 vjet dhe tjetri 17 vjet, u goditën nga një kamion në rrugën tranziti i ri në Prizren.
0 46

Autoblinda me mortajë Vuran 4×4 e zhvilluar me bashkëpunimin e kompanive të industrisë turke të mbrojtjes do të eksportohet për herë të...
0 42

Me datën 17 qershor 2021, prindi i një vajze të mitur kishte informuar policinë në Prizren se vajza e tij, e lindur...
0 40

Sot së bashku me drejtorin e Drejtorisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, Islam Thaqi dhe stafin e tij kemi uruar pensionimin e...
0 50

Gjykata Themelore në Prizren, Departamenti i Përgjithshëm, ka shpallur aktgjykim dënues, ndaj të akuzuarit N.H., ai është dënuar me tri vite burgim...
0 40

Nga 1 korriku 2021 personat nga Kosova që janë plotësisht të vaksinuar kundër Covid 19 kanë mundësi të regjistrohen sërish në listën...