KOSOVË

0 528

Në takimin që pati kryeministri Avdullah Hoti me krerët e institucioneve shëndetësore ka marrë disa vendime. Ndër to është...
0 305

Pas rritjes së numrit të rasteve me Covid-19 në vend, Kryeministri Avdullah Hoti ka zhvilluar një takim me drejtuesit e institucioneve shëndetësore.
0 284

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/324957488523247/
0 301

Konkurs për ndarjen e bursave për studentë të Komunës së Prizrenit Komuna e Prizrenit hap konkursin për ndarjen e...
0 388

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/2792746760848419/
0 307

Pas më shumë se 4 muajsh, Qeveria e Maqedonisë së Veriut vendosi që t’i hap kufijtë për lëvizje të lirshme për qytetarët.
0 402

Bashkësia Islame e Kosovës ka njoftuar se për shkak të përhapjes së pandemisë COVID-19 dhe rrezikut që ky virus bartë në vete,...
0 380

Postimi i Plotë: Po përjashtohem e diferencohem sepse:Thashë kurrë me të korruptuarit, dhe ashtu mbeti;Thashë do t’i sjellim Kosovës...