KOSOVË

0 420

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se nëse vlerëson Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të shpllaet gjendje...
0 338

Qytetarë të nderuar të Republikës së Kosovës,Në këto dy dekadat e fundit shumë pjesëtarë të UÇK-së u ballafaquan me drejtësinë ndërkombëtare të...
0 568

Në takimin që pati kryeministri Avdullah Hoti me krerët e institucioneve shëndetësore ka marrë disa vendime. Ndër to është...
0 331

Pas rritjes së numrit të rasteve me Covid-19 në vend, Kryeministri Avdullah Hoti ka zhvilluar një takim me drejtuesit e institucioneve shëndetësore.
0 311

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/324957488523247/
0 331

Konkurs për ndarjen e bursave për studentë të Komunës së Prizrenit Komuna e Prizrenit hap konkursin për ndarjen e...
0 424

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/2792746760848419/
0 334

Pas më shumë se 4 muajsh, Qeveria e Maqedonisë së Veriut vendosi që t’i hap kufijtë për lëvizje të lirshme për qytetarët.