KOSOVË

0 29

Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar të gjitha bizneset që kanë pasur rënie të ndjeshme në të hyra për shkak të masave...
0 42

I ftuar:Mr. Faton ef. Bytyqi, imam në xhaminë Antalja në PrizrenTema:Reflektime mbi kaptinën El-Fatiha
0 24

Drejtoria e Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik (DTZHE), fton të gjithë bizneset dhe gratë që merren me punë artizanale, që operojnë në Komunën...
0 30

Xhamia “Sinan Pasha” Prizren I ftuar:Mr. Myhedin ef Ukallo -imam në xhaminë "Maksud Pasha" PrizrenTema:"Obligimi ynë ndaj fëmijëve"
0 30

Për të shënuar Ditën Kombëtare të Personave të Pagjetur, sot, më 27 prill në ora 20:00, dritat në Kala dhe në Urën...
0 33

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, si dhe laboratoret publike...
0 31

I ftuar:Mr. Samir ef. Ahmeti, Profesor në Medresenë “Alauddin” në PrishtinëTema:Kujdesi i Islamit ndaj të rinjve
0 26

Kryetari i Prizrenit,Mytaher Haskuka ka rikthyer në postin e dikurshëm të drejtorit për Kulturë, Rini e Sport, Arhim Ajazin nga partia NDS.Lajmi...