BOTË

0 91

Qyteti i Jerusalemit, i cili është djepi i feve hyjnore dhe njëra prej portave më të gjera të Azisë, Afrikës dhe Evropës,...
0 82

Pasaportat janë të nevojshme nëse dëshironi të udhëtoni jashtë vendit pasi ato verifikojnë identitetin dhe kombësinë tuaj. Ato i japin bartësit kalim...
0 108

Autoritetet në Gjermani kanë njoftuar se nga doganat e tyre është arritur që të kapet një sasi e drogës së llojit kokainë...
0 96

Një ndër shtetet me gjendjen më të rëndë ekonomike në botë dhe vend i shkatërruar nga lufta që nisi para dy dekadave...
0 89

Disa vende në Evropë ende kanë bërë ende vaksinimin e popullatës, për shkak të pandemisë Covid-19. Kjo mund të...
0 91

Fituesi i madh i zgjedhjeve legjislative të 14 shkurtit në Kosovë, Albin Kurti detajon për gazetën e njohur “Le Temps”.Dy përparësitë e...