Lajme

0 38

Sot së bashku me drejtorin e Drejtorisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, Islam Thaqi dhe stafin e tij kemi uruar pensionimin e...
0 48

Gjykata Themelore në Prizren, Departamenti i Përgjithshëm, ka shpallur aktgjykim dënues, ndaj të akuzuarit N.H., ai është dënuar me tri vite burgim...
0 39

Nga 1 korriku 2021 personat nga Kosova që janë plotësisht të vaksinuar kundër Covid 19 kanë mundësi të regjistrohen sërish në listën...
0 51

Katër muaj pas operacionit të parë të policisë në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë, sot policia ka trokitur sërish në dyert e...
0 78

Në kontekst të këtij realiteti të hidhur të raporteve ndërmjet shqiptarëve dhe serbëve në shekujt XI-XIV, edhe sa i përket ngjarjes kulmore,...
0 57

Ish- emisari special për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell, në njërën prej reagimeve të tij të zakonshme që bënë në twitter, ka shkruar...
0 51

Memli Krasniqi ka zyrtarizuar sot kandidaturën për kryetar të ri të Partisë Demokratike të Kosovës.Në deklaratën e shpalljes së kandidaturës së tij...