Lajme

0 32

I ftuar:Prof. Dr. Ajni Sinani, Kryetar i Kuvendit të BIRK-utTema:Të kuptuarit e fesë
0 37

Në raportin 24 orës të policisë së Kosovës është raportuar për një vjedhje në Prizren. Dy persona me datën...
0 26

Drejtori për Urbanizëm dhe Planifikim Hapësinor, Beni Kizolli do të mbajë një konferencë për media në lidhje me banimin kolektiv në rrugën...
0 34

Asambleisti nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Ilir Gashi, propozon që objektet komunale të liruara nga partitë politike të kthehen në objekte kulturore....
0 45

Xhamia “Sinan Pasha” Prizren I ftuar: Dr. Gykan ShipkovicaTema:Adhurimet dhe shpërblimet