Lajme

0 77

Numri i viktimave nga përmbytjet e fundit në Gjermani po vazhdon të rritet çdo ditë e më shumë. Në...
0 65

Haxhilerët filluan të mbërrjnë në qytetin e shenjtë të Mekës sot për të kryer Haxhin, një nga pesë shtyllat e Islamit, raportuan...
0 74

Rreth 150 punëtorë të Telekomit të Kosovës marrin paga pa shkuar fare në punë, ndonëse shoqëria civile po kërkon hetim nga prokuroria...
0 64

Autobusi që po udhëtonte nga Gjermania përplaset në KroaciËshtë bërë e ditur se një autobus nga Struga, i cili po udhëtonte...
0 75

Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Qenie Njerëzore (DHTQNJ) ka realizuar planin operativ “Identifikimi i Fëmijëve Lëmosh-Kërkues si viktima të mundshme të...
0 46

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Prizren pasi që gjatë kontrollit në shtëpinë e tij, janë gjetur dhe konfiskuar: 113.33...