Lajme

0 185

https://www.facebook.com/watch/?v=350441049645972&extid=jgayLbPnQTC9R8dG
0 197

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 670...
0 196

https://www.facebook.com/watch/?v=697596760838315&extid=DqpYlx2pSCpNAQKF
0 190

https://www.facebook.com/watch/?v=355121229181577&extid=GErLZ7f0f7vZGpXe
0 239

https://www.facebook.com/watch/?v=1820186581472911&extid=bDVY1n7VtiQ5iQct
0 209

Një zyrtar i lartë nga Qeveria e Maq.Veriore vjen sot në Kosovë, takohet me Zemajn për heqjen e testeve PCR midis 2...
0 195

Gjykata e Prizrenit i ka caktuar masën e paraburgimit të dyshuarit T.TH., nën dyshimet për veprën penale sulm seksual.Sipas njoftimit të Gjykatës...
0 264

https://www.facebook.com/watch/?v=2771173729815645&extid=2OzKRGYTcJcq9lZN
0 744

Vetura të reja i kanë ardhur Policisë së Kosovës.Siç shihet në videon më poshtë janë disa vetura të tipit Shkoda, e që...
0 191

Kush nuk ka pasë ëndërra si fëmijë, kemi ëndërruar për biçikletën të cilën nuk e kishim dhe ndjesinë...