Lajme

0 205

https://www.facebook.com/watch/?v=531103507699290&extid=6kSHtnmLqOeXKJqu
0 210

https://www.facebook.com/watch/?v=347792286581714&extid=lWTrtWDzyRVoOmUi
0 217

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe në laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej...
0 210

https://www.facebook.com/watch/?v=608991746447580&extid=Ws52w0P0L2SylREW
0 260

Me datën 11 shtator 2019 rreth orës 01:45 Policia në Prizren ka pranuar informatë për një rast të kryerjes së veprës penale...
0 206

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti dha detaje rreth takimeve të tij në Parlamentin Europian, si dhe foli për marrëveshjen e Uashingtonit me...
0 204

Gjykata Evropiane e të Drejtave të Njeriut (GJEDNJ) në një vendim të saj ka hedhur poshtë pretendimet e 17 azilkërkuesve të cilët...
0 241

Lëvizja “Vetëvendosje” ka kritkuar edhe sot Qeverinë e Avdullah Hotit për marrëveshjet, sipas tyre, të dëmshme të nënshkruara me 4 shtator në...
0 724

https://www.facebook.com/watch/?v=328864278379683&extid=Tqwo9xmd8Y2Fzu2K
0 229

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 532 mostra të marra...