Lajme

0 767

Një arrestim me forcë është bërë sot rreth orës 11:00 në një lokal në qendër të Prizrenit. Një dëshmitarë...
0 1359

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/970496070053483/
0 326

Shumë tatimpagues të Komunës së Prizrenit kanë shprehur shqetësime dhe pakënaqësi rreth ndryshimit të vlerës dhe ngritjes së çmimit për zonim të...
0 272

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/689388451908784/
0 256

Më datën 15 korrik 2020, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 486 mostra të marra...
0 224

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/744379629726526/
0 288

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/372936360338753/
0 342

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/3129594750463495/