Lajme

0 270

Një grua nga Prizreni ka raportuar në Polici se i është zhdukur bashkëshorti që nga data 8 korrik Deri...
0 247

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/3309735425752203/
0 258

-Numri total i rasteve pozitive në Kosovë- 5617-Gjithsej deri më sot 130 raste të vdekjes-171 Pacient të shëruar në 24 orët e...
0 280

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/368870917427335/
0 271

Te panumërta ishin mjetet dhe qytetarët e Kosovës që kaluan kufirin për në Shqipëri. Pika kufitare e Morinit u...
0 358

Një shtetas i Gjermanisë ka pranuar fenë islame në Xhaminë e Shipolit në Mitrovicë. Dëshmitar ishte hoxha i kësaj...
0 335

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/573764666864434/
0 922

Para pak minutash në qendrën e Prizrenit ka pasur një therje me thikë , ku njeri prej ketyre të rinjëve ka pësuar...