Lajme

0 279

-Numri total i rasteve pozitive në Kosovë- 5472-Gjithsej deri më sot 124 raste të vdekjes-95 Pacient të shëruar në 24 orët e...
0 298

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/622026388430694/
0 244

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/677682752835043/
0 802

Për namazin e xhumasë dhe për namazet e tjera, jeni të obliguar:1) Të #bartni maskat mbrojtëse;2) Të #mbani distancën brenda dhe jashtë xhamisë;3) Të 
0 812

Një arrestim me forcë është bërë sot rreth orës 11:00 në një lokal në qendër të Prizrenit. Një dëshmitarë...
0 1685

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/970496070053483/
0 378

Shumë tatimpagues të Komunës së Prizrenit kanë shprehur shqetësime dhe pakënaqësi rreth ndryshimit të vlerës dhe ngritjes së çmimit për zonim të...
0 331

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/689388451908784/
0 289

Më datën 15 korrik 2020, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 486 mostra të marra...
0 259

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/744379629726526/