Lajme

0 72

Është themeluar Grupi Punues ndërministror për bashkërendimin e punëve për zbatimin e marrëveshjes “Për Mobilitetin në Punë” e nënshkruar në mes të...
0 67

Ministri i MZHR-së z.Fikrim Damka priti në takim ambasadorin e Ambasadës Amerikane në Kosovë z.Philip Kosnett dhe zyrtarë tjerë nga kjo ambasadë....
0 68

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës është marrë vendim që të ndahen 11 milionë euro për bizneset, policinë dhe mjekët.Sipas...
0 59

Gjatë këtyre katër dëgjimeve publike, do të merren propozimet dhe kërkesat e qytetarëve lidhur me projektet dhe shërbimet komunale.
0 67

Tre persona janë arrestuar mbrëmë në rrugën “Aziz Kelmendi” në Prizren nën dyshimin se kanë kryer veprat penale “Posedim i narkotikëve” dhe...
0 70

Ishin orët e para të së martës, më saktësisht ora 05:50 kur policia e Kosovës, arrestoi një person nga Prizreni.Arsyet që dërguan...
0 52

Në raportin 24 orësh të policisë së Kosovës është raportuar për një vjedhje të rëndë në Gjilan.Rreth orës 17:40 disa persona dyshohet...