Lajme

0 271

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit me inicialet A.B., për shkak të dyshimit...
0 271

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/262869441482125/
0 265

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/195097621710538/
0 298

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/258269918570418/
0 305

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/563289657952061/
0 274

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/212757723028780/
0 391

Për të eliminuar rolin e Xhamisë dhe të fesë Islame,pushteti i kohës i regjimit komunist në Kosovë dhe në Shqipëri ka bërë...
0 441

Kryetari i Prizrenit Mytaher Haskuka sot në një konferencë të jashtëzakonshme për media tha se do të ndërohen 10 drejtorë nga 13...