Lajme

0 391

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se nëse vlerëson Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të shpllaet gjendje...
0 304

Qytetarë të nderuar të Republikës së Kosovës,Në këto dy dekadat e fundit shumë pjesëtarë të UÇK-së u ballafaquan me drejtësinë ndërkombëtare të...
0 339

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/273950807012589/
0 320

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/717065505743109/
0 460

ISLAM THAQI-DREJTOR I DREJTORISË SË MIRËQENIES DHE PËR PUNË SOCIALETEMA:AKTUALITETI BRENDA DREJTORISË DHE FATI I TË PASTREHUARËVE
0 344

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/750418825498914/
0 591

Artan Sejrani është emëruar ushtrues i detyrës së kryetarit të Gjykatës Themelore në Prizren. Këtë detyrë Sejrani e ka...
0 299

Aksident trafiku në rrugën kryesore afër lagjes Bajram Curri në Prizren,në vend të ngjarjes janë edhe autobulanca dhe disa ushtarë të Kforit...