Lajme

0 284

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/3309735425752203/
0 313

-Numri total i rasteve pozitive në Kosovë- 5617-Gjithsej deri më sot 130 raste të vdekjes-171 Pacient të shëruar në 24 orët e...
0 362

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/368870917427335/
0 326

Te panumërta ishin mjetet dhe qytetarët e Kosovës që kaluan kufirin për në Shqipëri. Pika kufitare e Morinit u...
0 421

Një shtetas i Gjermanisë ka pranuar fenë islame në Xhaminë e Shipolit në Mitrovicë. Dëshmitar ishte hoxha i kësaj...
0 326

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/3282256285156831/
0 1184

Para pak minutash në qendrën e Prizrenit ka pasur një therje me thikë , ku njeri prej ketyre të rinjëve ka pësuar...
0 356

-Numri total i rasteve pozitive në Kosovë- 5472-Gjithsej deri më sot 124 raste të vdekjes-95 Pacient të shëruar në 24 orët e...