Lajme

0 318

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/212757723028780/
0 531

Për të eliminuar rolin e Xhamisë dhe të fesë Islame,pushteti i kohës i regjimit komunist në Kosovë dhe në Shqipëri ka bërë...
0 557

Kryetari i Prizrenit Mytaher Haskuka sot në një konferencë të jashtëzakonshme për media tha se do të ndërohen 10 drejtorë nga 13...
0 385

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/3208794519169912/
0 605

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/869690513552167/
0 435

INTERNATIONAL MAARIF SCHOOLS OF KOSOVAPYETJE PËRGADITORELËNDA: MATEMATIKËKLASA IX https://www.facebook.com/TVBESA/videos/677399626445545/
0 310

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/255831178819880/