Lajme

0 66

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, si dhe laboratoret publike...
0 67

Sot ditën e filluam me një takim me ministrin e Zhvillimit Rajonal, Fikrim Damka, me të cilin diskutuam për dy projektet që...
0 71

Gjatë vitit 2018, 2019 dhe vitit 2020, në fshatin Lubizhdë dhe Skorobisht kishin ndodhur një numër i vjedhjeve nëpër shtëpitë e banorëve...
0 70

Në xhamitë e Kosovës është falur namazi i teravisë e parë që shënon edhe fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit për...
0 68

Sonte fillon Ramazani, muaji më i veçantë i fesë islame. Për katërmbëdhjetë shekuj, myslimanët në të gjithë botën e kremtojnë këtë muaj,...
0 75

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, si dhe laboratoret publike...