Lajme

0 131

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, si dhe laboratoret publike...
0 127

Xhamia e Bajraklisë (Gazi Mehmet Pasha) PRIZREN
0 202

Ka mbaruar aktiviteti mbarkombetar vullnetar per Pastrimin e Liqenit te Fierzes.Aktiviteti i dyte me karakter mbarkombetar, pas Aktivitetit ta Pastrojme Liqenin e...
0 107

Sot, më 23 prill 2021, ndërroi jetë Besnik Skeja, njëri ndër themeluesit dhe aktivistët e OJQ ARASTA-s. Besniku ishte anëtar i Bordit...
0 122

I ftuar:Fetah ef. Bekolli, sekretar i Medresesë “Alauddin” - Paralelja në PrizrenTema:Nderimi i ushtarit dhe policit
0 125

Xhamia “Sinan Pasha” Prizren I ftuar:Sead ef. Demollari-Imam në xhaminë e fshatit PoslishtTema:Rëndësia e namazit të xhumasë