Lajme

0 59

Në mbarë vendin që nga dita e djeshme kanë filluar të zbatohet masa të reja për parandalimin e përhapjes së Covid-19 e...
0 50

Në realizim të vendimit të Qeverise për masat e përgjithshme dhe të veçanta për kontroll, parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19, policia...
0 51

30 Gusht 2021: Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon:ℹ Nga 7.384 testime, 932...
0 62

1. Kryerja e riteve fetare me xhemat në objektet fetare dhe hapësirat përreth tyre, të bëhet në përputhje të plotë me Manualin...
0 56

Komiteti Teknik i Ekspertëve ka dalë ditën e sotme në një konferencë për media, për të njoftuar me situatën me COVID-19.Pas rritjes...
0 52

Sot në orën 11:00 u mbajt ceromonia e pranim-dorëzimit të automjeteve ushtarake të blinduara, të tipit M1117 ASV (Armored Security Vehicle),...
0 39

Kryeministri Albin Kurti ka kërkuar hapjen e arkivave të shtetit serb me qëllim të zbardhjes së fatit të personave të zhdukur.Këto komente...
0 45

Që nga sot kanë hyrë në fuqi masat e reja kundër Covid-19, kjo për shkak të numrit të lartë të rasteve pozitivë...
0 61

Me vendimin e ri të marrë nga qeveria për masat e reja anti-Covid19, bartja e maskave do jetë obligative edhe kur jeni...
0 61

Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur rrugës për Brezovicë.Aksidenti ka ndodhur saktësisht në fshatin Firajë – Shtëpcë.