Ramazani

0 326

I ftuar:Hysni Poniku-Imam në xhaminë "Bilalli r.a"-PrizrenTema:Bëhu pozitiv në jetë https://www.facebook.com/TVBESA/videos/3547921305221278/
0 432

I ftuar: Faruk idriziTema: Udhëzimi,nuk është domosdo i lidhur me rrethin ku jeton. Xhamia “Sinan...
0 391

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Faton Bytyqi dhe Hafëz Daut LeziXhamia “Sinan Pasha”
0 353

I ftuar:Hfz.Osman Bekteshi-Imam në xhaminë "Sinan Katib"-PrizrenTema:Uniteti,vlerë islame! https://www.facebook.com/TVBESA/videos/2787609618129324/
0 483

I ftuar: Samidin MaqkajTema: Uniteti i muslimanëve obligim fetar dhe domosdoshmëri e kohës Xhamia “Sinan Pasha” Prizren
0 332

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hoxhë Ali Berisha dhe Hafëz Etem AlankaXhamia “Sinan Pasha”
0 465

I ftuar:Dr.Edip Abazi-Imam në xhaminë e"Bamirsëve"-PrizrenTema:Përgjegjshmëria në peshoren fetare https://www.facebook.com/TVBESA/videos/273475027115661/
0 484

I ftuar: Amir AdemiTema:Bamirësia ndaj prindërve ...
0 427

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Osman Bekteshi dhe Hoxhë Mervan BerishaXhamia “Sinan Pasha”
0 428

I ftuar:Fetah Bekolli-Kryetar i Këshillit të Pajtimit të Gjaqeve-PrizrenTema:30 vjetori i pajtimit të gjaqeve në Kosovë