Ramazani

0 80

Xhamia “Sinan Pasha” Prizren I ftuar:Sead ef. Demollari-Imam në xhaminë e fshatit PoslishtTema:Rëndësia e namazit të xhumasë
0 77

I ftuar:Mr. Driton Arifi, Profesor në Medresenë Alauddin-PrishtinëTema:Islami dhe modernizmi
0 73

Xhamia “Sinan Pasha” Prizren I ftuar:Dardan ef GashiTema:"Shefati i Muhamedit a.s për ymetin e tij"
0 78

I ftuar:Muhamed ef. Sytari, Myfti i ShkodrësTema:Përkujdesja për moshën e tretë në Islam
0 83

Xhamia “Sinan Pasha” Prizren I ftuar:Gëzim DanjolliTema:Vlera e qëndrueshmërisë në fenë e Zotit xh.sh
0 90

I ftuar:Mr. Muharrem Tërnava, Profesor në Medresenë Alauddin-PrishtinëTema:Roli i qytetarisë aktive në shoqëri
0 68

Xhamia “Sinan Pasha” Prizren I ftuar:Adnan ArifiTema:Namazi që Zoti e dëshironë prej robit
0 63

I ftuar:Mervan ef. Berisha, imam në xhaminë Pavarësia - PrizrenTema:Gara në vepra të mira
0 65

Xhamia “Sinan Pasha” Prizren I ftuar: Kurtish HoxhajTema: Sofra e Ramazanit 2021
0 89

I ftuar:Lutfi Ballëk, imam në xhaminë Sejdi Beu në PrizrenTema:Muslimanët dhe uniteti i shumëkërkuar