SHËNDETËSI

0 88

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, si dhe laboratoret publike...
0 100

Zëvëndëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, ka paralajmëruar se më 31 mars vendi do të furnizohet me vaksina kundër COVID-19 nga...
0 74

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, si dhe laboratoret publike...
0 100

Presidenti i Turqisë Erdogan, ka premtuar sot se vendi i tij do të dhurojë 30.000 vaksina anti-COVID për Bosnjën-Hercegovinën.Premtimin, Erdogan e ka...
0 81

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, si dhe laboratoret publike...
0 79

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, si dhe laboratoret publike...
0 93

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, si dhe laboratoret publike...
0 96

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, si dhe laboratoret publike...
0 224

Nevojitet gjak i grupit 0 Pozitiv me mbi 50 antitrupa, Kush mundet me ndihmu, ju lutemi lajmërohuni në numrin
0 92

Kanë mbërritur 38.400 dozat e AstraZenecamë Shqipëri. Siç është bërë e ditur nga autoritetet në Tiranë, nesër do të vaksinohen mësuesit, ndërsa...