SHËNDETËSI

0 129

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 1.586...
0 114

Gjatë këtij viti në restorantit “Steak House”, ndodhi një shpërthim i fuqishëm. Si shkak i këtij shpërthimi mbi 40 persona pësuan lëndime.Një...
0 128

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 1.531...
0 129

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/332254524540337
0 128

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 1.648...
0 132

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 1.417...
0 124

Dy të lënduar nga shpërthimi i bombolës së gazit në një lokal në Ferizaj të martën, janë nisur në mëngjesin e sotëm...
0 124

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 1.459...
0 127

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka njoftuar se së shpejti do të arrijnë vaksinat antiCovid në Kosovë. Hoti ka njoftuar edhe për...
0 131

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 1.282...