SHËNDETËSI

0 215

https://www.facebook.com/TVBESA/videos/875012636640566
0 210

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka dhënë një lajm të mirë për punëtorët shëndetësor, duke bërë me dije se janë ekzekutuar pagesat...
0 219

Me qëllim të parandalimit të gripit sezonal, Drejtoria e Shëndetësisë në bashkëpunim me Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare, nga data 1 dhjetor...
0 233

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 1.219 mostra të marra...
0 232

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka paralajmëruar se gjysmëvjetori i parë i këtij viti shkollor mund të përfundojë më herët se që...
0 198

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka marrë pjesë në shpërndarjen e vaksinave kundër gripit sezonal në Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik (IKShPK).Me...
0 202

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 1.505 mostra të marra...
0 226

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 1.565...
0 252

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 1.827...
0 229

Një grua shtatzënë, e prekur nga COVID-19, ka vdekur sot në Mjekimin Intensiv Qendror në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.Viktima ishte 29...