SHËNDETËSI

0 215

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 1.608...
0 215

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 1.058...
0 195

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 932...
0 213

Ish kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka njoftuar se dje ka rezultuar pozitiv me koronavirus.Ai tha se do të qëndroj në vetizolim...
0 200

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 1.018...
0 189

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 943...
0 323

Ka afro dy muaj, kur i pari i Shëndetësisë aprovoi kërkesën për importimin e tyre.E në mesin e këtyre medikamenteve, që në...
0 204

Një punonjës i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prizren ka vdekur sot nga COVID-19.I njderi ka qenë koordinator i sistemit shëndetësor...
0 209

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 1.049...