Video

0 62

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka, së bashku me kryeministrin Albin Kurti, viziton Parkun e Inovacionit dhe të Trajnimeve në Prizren,...
0 72

Xhamia “Sinan Pasha” PrizrenI ftuar:Mr. Mersad ef. Ajvazi -imam në xhaminē "Darus Selam" PrizrenTema:Rrizku caktim prej Zotit
0 70

Xhamia “Sinan Pasha” Prizren I ftuar:Mr. Adem ef Morina - Imam ne xhaminë "Aliu r.a"-PrizrenTema:Menagjimi dhe vlera e kohës në...
0 73

Xhamia “Sinan Pasha” Prizren I ftuar:Dibran ef Omaj-Imam në xhaminë e Qendrës, ZhurTema:Falja dhe Mëshira e Zotit në Ramazan