Video

0 387

I ftuar:Hetem Sopjani-Kryetar i KBI-PrishtinëTema:Si të bëhemi falës ndaj të tjerëve!
0 425

I ftuar: Xhevat FetahiTema:Obligimet e Muslimanit ndaj Muslimanit ...
0 350

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë: Hoxhë Mervan BerishaXhamia “Sinan Pasha”
0 437

I ftuar:Reshat Mexhiti-Imam në xhaminë "Bajrakli"-PrizrenTema:Nata e Kadrit kthesë për njerëzimin! https://www.facebook.com/TVBESA/videos/671466110302215/
0 370

I ftuar: DR. ORHAN BISLIMAJTema:Nata e Madhe e Kadrit ...
0 398

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Faton Bytyqi dhe Hafëz Daut LeziXhamia “Sinan Pasha”
0 401

I ftuar:Shani Sylka-Kryetar i KBI-RahovecTema:Besimi dhe veprat e mira https://www.facebook.com/TVBESA/videos/253469345734751/
0 462

I ftuar: Sebajdin KrasniqiTema:Butësia e Pejgamberit a.s në çdo punë ...
0 297

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hoxhë Ali Berisha dhe Hafëz Etem AlankaXhamia “Sinan Pasha”
0 334

I ftuar:Dr.Valon Myrta-Kryetar i KBI-GjakovëTema:Përmendja dhe meditimi https://www.facebook.com/TVBESA/videos/264036051461809/