Video

0 451

I ftuar: Muhamed MavrajTema:Vlera e 10 ditëve të fundit ...
0 355

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Osman Bekteshi dhe Hoxhë Mervan BerishaXhamia “Sinan Pasha”
0 571

I ftuar:Dr.Ajni Sinani-Kryetar i Kuvendit të BIRK-utTema:Shehadeti-thelbi i jetës së muslimanit https://www.facebook.com/TVBESA/videos/931118437349726/
0 321

I ftuar: Dibran OmajTema:Shfrytëzimi i mirësive të Zotit para se ti humbim ato ...
0 353

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Faton Bytyqi dhe Hafëz Daut LeziXhamia “Sinan Pasha”
0 393

Sureja Merjem ajetet 12-30, me përkthim në gjuhën shqipe https://www.facebook.com/TVBESA/videos/243616203528822/
0 370

I ftuar:Mehdi Kastrati-Kryeimam i KBI-DrenasTema:Obligimet e muslimanëve ndaj njëri tjetrit https://www.facebook.com/TVBESA/videos/3169389656445069/
0 364

I ftuar: Mr. Mirsad AslaniTema:Si arrihet rahatia shpirtërore (lumturia)? ...
0 315

Mervan Berisha-Imam në Xhaminë "Pavarësia"-PrizrenTema:Detyrat e myslimanit ndaj myslimanit https://www.facebook.com/TVBESA/videos/290930188735118/
0 319

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Etem Alanka dhe Hoxhë Ali BerishaXhamia “Sinan Pasha”