Video

0 367

I ftuar: Lutfi Ballëk-Imam në xhaminë "Sejdi Beu" PrizrenTema:Takimi me Ramazanin 25 Prill 2020
0 306

Para Iftarit - I ftuar:Dr.Edip AbaziTema:QËLLIMI I AGJËRIMIT - Xhamia “Sinan Pasha” Prizren 25 Prill 2020
0 316

MUKABELE (Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit. Xhuzi 2Xhamia “Sinan Pasha”
0 286

Një dua (lutje) për gjendjen aktuale në të cilën gjindemi!🤲Hoxha Naser KastratiPrizren - Xhamia “Sinan Pasha”
0 320

Karvani i RamazanitReshat Mexhiti-Imam në xhaminë "Mehmet Pasha" PrizrenTema:Ardhja e Muajit të Ramazanit 24 Prill 2020
0 493

Para IftaritDr.Orhan Bislimaj-Kryeimam i PrizrenitTema:Mirëseardhja e Muajit Ramazan 24 Prill 2020 https://www.facebook.com/TVBESA/videos/578706802740095/
0 334

LIGJERATA E XHUMASË XHAMIA E SINAN PASHËS-PRIZREN https://www.facebook.com/TVBESA/videos/692370401305693/
0 443

MUKABELE (Lexim të Kur'anit nga hafizët e Prizrenit) Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit. Xhuzi 1
0 430

"Muaji i Ramazanit që në te (filloi të) shpallet Kur’ani, që është udhërëfyes për njerëz dhe sqaruesi i rrugës së drejtë...

Ligjera e Xhumasë (VIDEO) https://www.facebook.com/TVBESA/videos/3929119817098470/