Video

0 530

I ftuar:Dr.Gykan ShipkovicaTema:Fitorja në Bedër https://www.facebook.com/TVBESA/videos/543093443020239/
0 436

I ftuar: Valon IbrahimiTema: Bedri mësim dhe reflektim ...
0 334

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Faton Bytyqi dhe Hafëz Daut LeziXhamia “Sinan Pasha”
0 391

I ftuar:Musli Arifaj-Kryetar i KBI-PejëTema:Marrëdhëniet ndërnjerëzore https://www.facebook.com/TVBESA/videos/567176463930241/
0 423

I ftuar: Nexhat ArifiTema: Xhenneti në shtëpit tona ...
0 404

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hoxhë Ali Berisha dhe Hafëz Etem AlankaXhamia “Sinan Pasha”
0 400

I ftuar:Bashkim Spahiu-Imam në xhaminë "Muderris Ali"-PrizrenTema:Shpërblimi i mirësive sipas Islamit
0 466

I ftuar: Myhedin UkalloTema: Njohja e realitetit të dynjas shkak që të nxitojmë në veprat e mira Xhamia “Sinan Pasha”...
0 349

Ligjerata e së Premtes nga Xhamia “Sinan Pasha” në PrizrenValon Ibrahimi-Imam në Xhaminë "Haxhi Ramadan"-PrizrenTema:Veprat që na dërgojnë në xhenet
0 361

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Osman Bekteshi dhe Hoxhë Mervan BerishaXhamia “Sinan Pasha”