Video

0 497

I ftuar:Hfz.Daut Lezi-Imam në Xhaminë "Emin Pasha"PrizrenTema:Ramazani,zbutës i zemrave 26 Prill 2020
0 394

Para Iftarit - I ftuar:Adnan Arifi Tema:Garimi në vepra të mira ...
0 372

(Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit) Xhuzi 3 Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit.Lexojnë:Hafëz Osman Bekteshi dhe Hoxhë Mervan...
0 435

I ftuar: Lutfi Ballëk-Imam në xhaminë "Sejdi Beu" PrizrenTema:Takimi me Ramazanin 25 Prill 2020
0 360

Para Iftarit - I ftuar:Dr.Edip AbaziTema:QËLLIMI I AGJËRIMIT - Xhamia “Sinan Pasha” Prizren 25 Prill 2020
0 347

MUKABELE (Lexim i Kur'anit nga hafizët e Prizrenit)Çdo ditë, gjatë Muajit të Ramazanit. Xhuzi 2Xhamia “Sinan Pasha”
0 326

Një dua (lutje) për gjendjen aktuale në të cilën gjindemi!🤲Hoxha Naser KastratiPrizren - Xhamia “Sinan Pasha”
0 363

Karvani i RamazanitReshat Mexhiti-Imam në xhaminë "Mehmet Pasha" PrizrenTema:Ardhja e Muajit të Ramazanit 24 Prill 2020
0 555

Para IftaritDr.Orhan Bislimaj-Kryeimam i PrizrenitTema:Mirëseardhja e Muajit Ramazan 24 Prill 2020 https://www.facebook.com/TVBESA/videos/578706802740095/
0 381

LIGJERATA E XHUMASË XHAMIA E SINAN PASHËS-PRIZREN https://www.facebook.com/TVBESA/videos/692370401305693/