Video

0 96

Automjeti i cili shërben për transport të parave është kapluar nga zjarri derisa ishte në lëvizje.Rasti ka ndodhur pak më parë në...
0 183

Sot në ora 15:03 minuta ka ndodhur një plaqkitje e armatosur në zyret e KEDS- it në Prizren.Zëdhënësi i Policisë në Prizren...
0 128

Përfaqësuesi i BE-së për dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, Miroslav Lajçak nesër do të qëndrojë në Kosovë ku do të takohet edhe...

Xhamia e Bajraklisë (Gazi Mehmet Pasha) PRIZREN