Home Lajme KOSOVË Daut Haradinaj: Thaçi dhe Veseli do të kthehen më të fortë!

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Daut Haradinaj ka postuar dy fotografi në Facebook me Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin.“Do të ktheheni edhe më të fortë”, ka shkruar Haradinaj, pasi Gjykata Speciale ka konfirmuar aktakuzën ndaj eprorëve të UÇK-së.