Home Lajme KOSOVË Debat publik 28.06.2021

Debat publik për “Draft – Rregulloren për organizimin dhe shfrytëzimin e hapësirave publike për parkim dhe largimin e automjeteve të parkuara në mënyrë jo të rregullt, si dhe organizimin e vendparkingjeve private në Komunën e Prizrenit