Home Lajme Defekt në gyp, Jaglenica,Kurilla dhe disa lagje të Prizrenit pa ujë!

Konsumatore te nderuar, K.R.U.“HIDROREGJIONI JUGOR“ SH.A PRIZREN ju njofton se, per shkak te defektit te gypit te Azbestit fi 600mm ne lokacionin mbi Restaurant Natyra, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijes në këto zona:Lagjja DardaniaNje pjese e Lagjes KurillaRr. Uke BytyqiNje pjese e Rr. Nena TerezeEkipet e Kompanise jane duke punuar dhe me rastin e sanimit te defektit, do të rikthehet furnizimi me ujë të pijes.Ju falënderojmë për mirëkuptim! K.R.U”Hidroregjioni Jugor” Sh.A- Prizren