Home Lajme BOTË Dënohet ish-kryeministri kroat, i konfiskohet shtëpia dhe detyrohet të kthejë milionat e...

Dënohet me 8 vite burg ish-kryeministri kroat Ivo Sanader, ai përveq dënimit me burg do të detyrohet të kthejë edhe milionat e vjedhuraDënimi për korrupsion ndaj Sanader lidhet me akuzat dhe faktet që rëndojnë mbi të për nxjerrjen e parave jashtë Kroacisë përmes agjensisë së marketingut, Fimi Media.Gjykata po ashtu vendosi që partia HDZ të kthejë pas paratë e vjedhura përmes kësaj agjencie, në total plot 14.6 të konfiskuara tashmë.