Home Lajme Disa lagje të Prizrenit pa ujë, njofton Hidroregjioni Jugor

Konsumatorë të nderuar, KRU “Hidroregjioni Jugor” sha.Prizren ju njofton se me datën 29.12.2020 prej ores 01:00, për shkak të mungesës së energjisë elektrika nga ana e KEDS –it, do të paraqitet problem me furnizim të ujit tek “40 Burimet” dhe Cvileni i Vjetër, pa furnizim të ujit do të jenë këto zona:Lagjja BazhdaraneLagjja DardaniaRr. KosovesGIZ – iLagjja 2 KorrikuHoqa MahallaLagjja KurillaRr. JaninesRr. Sefedin Laqi Lagjja Nën KalajaLagjja TusuzMe rastin e rikthimit të energjisë elektrike, do të rikthehet edhe furnizimi i rregullt me ujë të pijes. Ju falenderojmë për mirëkuptim! KRU”HIDROREGJIONI JUGOR”SH.A – PRIZREN