Home Lajme Drejtoria e Administratës në Prizren mat kënaqshmërinë, dhe mbledh sugjerimet dhe vërejtjet...

Për herë të parë Drejtoria e Administratës në Prizren mat kënaqshmërinë, dhe mbledh sugjerimet dhe vërejtjet mbi shërbimet e ofruara për qytetarët 𝗻𝗲̈ 𝗤𝗲𝗻𝗱𝗿𝗲̈𝗻 𝗲 𝗦𝗵𝗲̈𝗿𝗯𝗶𝗺𝗲𝘃𝗲 𝗺𝗲 𝗻𝗷𝗲̈ 𝗡𝗱𝗮𝗹𝗲𝘀𝗲̈ (OSS – 𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗮 𝗞𝗼𝗺𝘂𝗻𝗮𝗹𝗲).Të nderuar qytetarë,Me qëllim të mbledhjes së përshtypjeve dhe sugjerimeve tuaja mbi cilësinë e shërbimeve të ofruara në Qendrën e Shërbimeve me një Ndalesë (Administrata Komunale), Drejtoria e Administratës ju fton të ndani pak kohë që ta plotësoni pyetësorin e mëposhtëm, i cili zgjatë jo më shumë se 10 minuta dhe është anonim: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfg7…/viewform…Pyetësori mund të plotësohet nga data 23 nëntor deri më 7 dhjetor, ndërkaq kopjen fizike të pyetësorit mund ta gjeni në Administratën Komunale.Ky pyetësor duhet të plotësohet vetëm nga banorët e Komunës së Prizrenit, të cilët nga marsi i vitit 2020 kanë marrë shërbime në Qendrën e Shërbimeve me një Ndalesë (Administratën Komunale).Mendimi juaj është tejet i rëndësishëm për ne. Përgjigjet tuaja do të na ndihmojnë të përmirësojmë shërbimet e ofruara, duke i bërë ato edhe më cilësore për të gjithë qytetarët.Saygıdeğer vatandaşlar,Tek Duraklı Hizmet Merkezinde (Belediye İdarisinde) sunulan hizmet kalitesiyle ilgili sizin izlenim ve tavsiyelerinizi toplamak amacıyla Yönetim Müdürlüğü aşağıdaki bağlantıdan ankete biraz zaman ayırmanızı davet ederiz, bu anket sizin 10 dakikadan daha fazla vaktinizi almayacak ve gizli kalacaktır: https://kk.rks-gov.net/…/tr/news/saygideger-vatandaslar/. Anket 23 Kasım tarihinden 7 Aralık tarihine dek açık kalacaktır. Anketin fiziksel kopyası Belediye İdarisinde bulabilirsiniz.Anket 2020 yılı Mart ayından bu yana Tek Duraklı Hizmet Merkezinde (Belediye İdarisinde) hizmet alan Prizren Belediyesi sakinleri tarafından sadece doldurulmalıdır.Düşünceleriniz bizim için kıymetlidir. Sizin cevaplarınız sayesinde sunduğumuz hizmetlerin tüm vatandaşlara daha kaliteli sunulması için geliştirilmesine vesile olacaktır.SaygılarımlaYönetim Müdürlüğü____________Poštovani građani,U cilju sakupljanja vaših utisaka i sugestija o kvalitetu pruženih usluga u Centru Usluga na jednom mestu (opštinska administracija), Direktorijat Administracije vas poziva da odvojite malo vremena kako bi ste ispunili donji upitnik, koji traje ne više od 10 minuta i anoniman je: https://kk.rks-gov.net/prizren/sr/news/postovani-gradani/. Upitnik će biti otvoren od dana 23. novembra do 7. decembra. Fizičku kopiju upitnika možete naći u opštinskoj administraciji.Ovaj upitnik treba da se popuni samo od stanovnika Opštine Prizren koji su od marta meseca 2020 godine primali usluge Centra na jednom mestu (opštinska administracija).Vaše mišljenje je važno za nas. Vaši odgovori će nam pomoći da poboljšamo date usluge čineći ih još kvalitetnijim za sve građane. S poštovanjemOpštinska administracija