Home Lajme Drejtoria e Shëndetësisë së shpejti do të fillojë ndërtimin e objektit të...

Për shkak të këtyre punimeve, DSH njofton banorët e lagjes Arbanë dhe të fshatrave Atmaxhë dhe Landovicë se nga data 21.09.2020 shërbimet shëndetësore primare mund t’i marrin në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) në Prizren dhe Qendrën e Mjekësisë Familjare (QMF) në lagjen Jeta e Re.Fëmijët e lagjes Arbanë, të cilët duhet të vaksinohen sipas kalendarit të rregullt, shërbimin do ta marrin në QMF në lagjen Jeta e Re.