Home Lajme Drejtoria e Shërbimeve Publike, në vazhdën e punimeve, ka filluar realizimin e...

Në kuadër të këtij projekti, në hyrje dhe dalje të Prizrenit janë vendosur shirita vibrues dhe shenjëzime horizontale e vertikale. Këto punime së shpejti do të realizohen edhe në fshatrat e komunës së Prizrenit.Përmes këtyre aktiviteteve, Drejtoria e Shërbimeve Publike ka për qëllim rritjen e sigurisë në komunikacion për të gjithë qytetarët.