Home Lajme Drejtoria për Shërbime Publike ka filluar punimet për furnizimin dhe montimin e...

Në kuadër të këtij projekti po bëhet pastrimi i ujëmbledhësve deri në funksionalizim dhe vendosja e kapakëve të pusetave të dëmtuara, që paraqesin rrezik për kalimtarë.Me këtë rast, Komuna e Prizrenit fton të gjithë qytetarët që të jenë të kujdesshëm dhe të mos shkaktojnë dëme të qëllimshme nëpër ujëmbledhës.