Home Lajme KOSOVË E moshuara që u rrah dhe u plaçkit , njihet si humaniste...

Remzie Mani, u plaçkit dhe u rrah brutalisht nga disa të dyshuar në fshatin Gjurgjedell të Kaçanikut.Hajnat e rrahën dhe e detyruan atë t’ua tregojë vendin e kasafortës (me 55 mijë euro).Mirëpo, cila është historia e kësaj gruaje nga Kaçaniku? Mani njihet si humaniste e fshatit. Vite më parë, ajo kishte investuar në rregullimin e varrezave të fshatit Gjurgjedell me një shumë prej 5000 €.BIK-u, në krye me Naim Tërnavën, i kishin ndarë mirënjohje zonjës Remzije.