Home Lajme KOSOVË Ekskluzive: 6+ formon grupin, mësohet përbërja!

Grupi 6+ ka formuar grupin parlamentar.

Grupi do t’i prijë deputetja, Emilija Redzepi duke u pasuar edhe me emra e tjerë.

“Elbert Krasniqi, Fikrim Damka, Fidan Jilta, Erdjan Galjushi si dhe Bekim Arifi.

Ndryshe, seanca konstituive është thirrur për 22 mars.

Lista e përbashkët e LVV-së dhe Osmanit fitoi zgjedhjet e 14 shkurtit duke marrë mbi 50 për qind të votave. Kurti ishte kandidat për kryeministër, e Osmani për presidente.