Home Lajme FABRIKA PËR PRODHIMIN E KUZHINAVE INDUSTRIALE “JASIN”

Kuzhina juaj komerciale meriton të duket bukur e dizajnuar dhe realizuar me cilësi të lartë nga “JASIN”

Na vizitoni dhe mësoni më shumë për produktet tona!

Your commercial kitchen deserves to look beautiful, designed and realized with high quality by “JASIN”

Visit us and learn more about our products!

Për më shumë informata lidhur me produktin, na kontaktoni në:
📞 +383 45 355 294 +383 44 260 528
📩 ose na shkruani mesazh në Facebook

For more info about product, contact us:
📞 +383 45 355 294 +383 44 260 528
📩 or send us a message on Facebook

Kompania “JASIN” ndodhet në Lubizhdë, në kilometrin e parë të magjistrales Prizren- Suharekë.

Jasin Company is located in Lubizhdë, on the first kilometer of the Prizren Suhareka Highway.

Cilësi që nga viti 1968 – Quality since 1968
#jasinmetal #cilësi #quality #Product #JASIN