Home Lajme KOSOVË Fillimi i fundit të homologimit, Kuvendi miraton në parim për ndryshimin dhe...

Kuvendi i Kosovës e ka miratuar në parim projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Automjete.70 deputetë kanë votuar për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.Në seancën e sotme të Kuvendit, deputetët kanë votuar edhe pro propozim-vendimit për riemërtimin e dy komisioneve parlamentare.